info@nordic-byggproffs.se +46 76 2212860

Om oss

Här kan du läsa lite kort om vilka vi är.

about
Vi är ett byggföretag Nordic Byggproffs. Företaget grundades 2008 men vi har arbetat inom byggnadsbranschen i över 20 år. För att använda den erfarenhet som samlats under dessa år grundade vi byggföretaget Nordic Byggproffs. Vårt företag erbjuder ett brett utbud av tjänster som är relaterade till byggnad, renovering och snickeriarbeten. Vi gillar att samarbeta med våra kunder, lyssna på deras förslag och hjälpa till att uppfylla deras önskemål enligt de högsta standarderna.
Vi deltar i olika projekt – från enkla renoveringsarbeten till att bygga hus. Våra kunder är både privatpersoner och företag med internationellt erkända varumärken. Vissa kunder återvänder till oss och vi är alltid glada att få samarbeta med dem igen. Det kanske största beviset på vårt engagemang för kvalitetsarbete är det erkännande som vi har fått från våra kunder.
Nordic Byggproffs företaget har åtagit sig att bygga långsiktiga relationer som bygger på integritet, prestanda, värde och kundtillfredsställelse. Vi kommer att fortsätta att möta våra kunders förändrade behov med våra kvalitetstjänster som levereras av de mest kvalificerade personerna.
Som kund hos oss vet du att vi på Nordic Byggproffs:
  • tillämpar branschreglerna
  • verkar för god miljö
  • är uppdaterade inom nyheter för keramiska beklädnader och tätskikt
  • kvalitetssäkrar våtrum genom egenkontroller och lämnar kvalitetsdokument efter arbetets slut
  • utför arbeten med godkända konstruktioner